Astrobook Blog

„Tvoj put osvetljen je zvezdanim putokazom. Ovde sam da te vodim.”
- Ambika Devi

Uslovi korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korišćenja pre upotrebe web stranice https://astrobook.rs. Korišćenjem naše web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove Uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Pristupom web stranici https://astrobook.rs pristajete na Uslove navedene na ovoj stranici. Ukoliko se ne slažete sa Uslovima, nije Vam dozvoljeno da koristite ponuđeni sadržaj.

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Izmene Uslova stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja. Predlažemo da periodično proveravate da li su se Uslovi promenili od Vaše poslednje posete.

Sadržaji objavljeni na web stranici mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati autorska prava - ukupan sadržaj sajta podleže zaštiti predviđenoj Zakonom o autorskom I srodnim pravima („Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011, 119/212, 29/2016 - odluka US i 66/2019). Nije dozvoljeno menjati sadržaj ove web stranice ni na koji način, reprodukovati ga ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovoj web stranici potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole. Istim pravilima podleže sadržaj objavljen na povezanom Instagram profilu, Fejsbuk stranici i Tviter nalogu.

Tekstovi i sadržaji koje pročitate na web stranici/dobijete nakon registracije zabavnog su karaktera i sve posledične odluke donete nakon čitanja sadržaja su lične i za njih sami snosite odgovornost.

Web stranica https://astrobook.rs ne podržava govor mržnje i uvrede, svi komentari tog tipa biće obrisani. Zadržavamo pravo da ugasimo naloge svojih korisnika, bez prethodnog obaveštenja, ukoliko dođe do kršenja Uslova.

Prilikom korišćenja naše web stranice nije dozvoljeno da:

U slučaju kršenja pomenutih zabrana, možete biti sprečeni da koristite ovu web stranicu na stalnom ili privremenom nivou. Možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.

Pišite nam

Na pravom ste mestu!
Kako možemo da pomognemo?

Thank You ! Your email has been delivered.