Dobrodošli na Astrobook!

Kako nam astrologija, numerologija i tarot pomažu u svakodnevnom životu i zašto je Astrobook vaše mesto sa najboljim tekstovima.

Dobrodošli na Astrobook!


Vaš najpouzdaniji blog o zvezdama, tarotu, brojevima i njihovom uticaju na nas. 


Dešava se da ne razumemo zašto se baš nama određene stvari dešavaju. Zašto sada i zašto uopšte. Zbog čega uvek odreagujemo na isti način? Da li biramo pogrešne partnere i kako ne uspevamo da se razumemo međusobno.


Da li je moguće da izađemo iz tog začaranog kruga i uđemo u srž problema? Možda nismo uvek u mogućnosti da promenimo tok trenutnih događaja, ali svakako možemo da se potudimo da ih razumemo i time pomognemo sebi.


Uvid i delimičan odgovor na ova i mnoga druga pitanja, pruža nam upravo astrologija. Ne bavi se predviđanjem budućnosti već ukazuje na mogućnosti za rast i promenu.


Kako nam astrologija može biti od pomoći


Živimo na planeti koja je takođe živa i postoji i funkcioniše u celini sa ostatkom univerzuma. Okruženi smo drugim nebeskim telima, koja imaju svoju putanju. Sve u univerzumu je povezano. 

Kretanje nebeskih tela koja nas okružuju umnogome određuju i naš životni put - i može nam pomoći da razumemo određene situacije.