Dobrodošli na Astrobook!

Kako nam astrologija, numerologija i tarot pomažu u svakodnevnom životu i zašto je Astrobook vaše mesto sa najboljim tekstovima.

Dobrodošli na Astrobook!


Vaš najpouzdaniji blog o zvezdama, tarotu, brojevima i njihovom uticaju na nas. 


Dešava se da ne razumemo zašto se baš nama određene stvari dešavaju. Zašto sada i zašto uopšte. Zbog čega uvek odreagujemo na isti način? Da li biramo pogrešne partnere i kako ne uspevamo da se razumemo međusobno.


Da li je moguće da izađemo iz tog začaranog kruga i uđemo u srž problema? Možda nismo uvek u mogućnosti da promenimo tok trenutnih događaja, ali svakako možemo da se potudimo da ih razumemo i time pomognemo sebi.


Uvid i delimičan odgovor na ova i mnoga druga pitanja, pruža nam upravo astrologija. Ne bavi se predviđanjem budućnosti već ukazuje na mogućnosti za rast i promenu.


Kako nam astrologija može biti od pomoći


Živimo na planeti koja je takođe živa i postoji i funkcioniše u celini sa ostatkom univerzuma. Okruženi smo drugim nebeskim telima, koja imaju svoju putanju. Sve u univerzumu je povezano. 

Kretanje nebeskih tela koja nas okružuju umnogome određuju i naš životni put - i može nam pomoći da razumemo određene situacije.



Astrologija je evoluirala kroz vekove od toga da služi ljudima da odrede vreme žetve i obeleže smenu sezona, do sadašnjeg trenutka gde nam pomaže da bolje razumemo sebe, zašto smo tu gde jesmo i koje su nam mogućnosti za dalje.


Dešava se da nismo ni svesni uticaja koji nebeska tela imaju na naše postojanje i sudbinu. Planete i brojevi imaju važnu ulogu u našim životima. To znači da ako naučimo pravilno da ih tumačimo, mogu nam otkriti mnogo toga. 


U trenutku rođenja dobijamo sopstvenu natalnu kartu koja predstavlja položaj nebeskih tela za to jedinstveno vreme i mesto, postavlja nas u središte i otkriva koje su nam jake strane a gde ćemo se susretati sa izazovima i prilikama za rast.


Ne postoje dobri i loši aspekti, sve zavisi od toga kako reagujemo na dešavanja, astrologija je tu da posluži kao alat na našem putu.


Jednom kada krenete da istražujete, vrlo brzo ćete uvideti poklapanja i silčnosti koje pre niste pre mogli da sagledate. 

Mnoge istaknute ličnosti su verovale u moć zodijaka i zvezda nad nama. 


Psihoanalitičar Karl Jung, predsednik Ronald Regan i njegov lični astrolog Džoen Sesil Kvigli, zatim Bendžamin Frenklin kao i Galilieo i Hipokrat, su samo neki od poznatih istorijskih ličnosti koje su verovale u uticaj nebeskih tela na svet. I ne samo da su verovali u to, već su vešto koristili tumačenje zvezda kako bi doneli što bolje životne odluke.


Na Astrobook blogu, pored astrologije, obrađivaćemo i druge usko povezane teme kao što su tarot i numerologija.


Numerologija


Numerologija se u osnovi bavi proučavanjem brojeva i time kako vibracije brojeva mogu uticati na život pojedinca.



Pri izračunavanju astroloških značenja upotrebljavaju se brojevi. Uglovi, stepeni i mnogi drugi matematički proračuni su neophodni. Kada se rade takva izračunavanja, postaje sasvim jasno zašto se numerologija uklapa sa astrologijom, zbog čega ćemo je i obrađivati na ovom blogu.


Iako se oba sistema relativno razlikuju jedan od drugog, zapravo se savršeno uklapaju. S obzirom na to da se astrologija često smatra naukom, a srž bilo kojeg naučnog istraživanja su brojevi, to stvara savršenu vezu astrologije i numerologije.


Tarot 


Tarot karte služe za drevni oblik proricanja. Pomažu pri pronalaženju odgovora na najvažnija pitanja o ljubavi, vezama, karijeri, poslu i još mnogo toga. 



Ako volite horoskop, numerologiju i tarot i želite da saznate više o sebi, slaganju sa drugima, naklonjenosti zvezda i brojeva - ovo je pravo mesto za vas. 


Dobrodošli još jednom i - uživajte!


Prijavite se da dobijate besplatna obaveštenja putem mejla o novim objavama i dešavanjima na sajtu.

Astrobook 09. Sep. 2020

„Tvoj put osvetljen je zvezdanim putokazom. Ovde sam da te vodim.”
- Ambika Devi

Više od autora
Više od autora
Trenutno nema komentara.
Pišite nam

Na pravom ste mestu!
Kako možemo da pomognemo?

Thank You ! Your email has been delivered.